Häst

Det här med hältor…

Som många som har läst min blogg tidigare så är Önnarps Monia fortfarande halt uppe i Stockholm. Eller ja vi vet inte riktigt hur halt hon är fortfarande förhoppningsvis så är hon ju inte halt längre men det får veterinären avgöra vid nästa besök.

Igår gav jag mig i kast med att tömköra Af Skeas Parcifal och precis som jag hade på känn innan så är han inte helt fräsch i höger fram. Om det sitter i ryggen eller i höger framben är svårt att avgöra men han är inte fräsch och jag gav upp efter bara några steg då jag insåg att detta inte var möjligt. Han var duktig, lat men som vanligt då, och gjorde helt rätt men som sagt, halt.

Det är så svårt med hältor. Ibland bara dyker de upp utan förvarning…

Percys boxgranne hade dött i hagen för någon vecka sen. Sjukt hur fort allting kan vara över.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.