Häst

Dödsfall…

På Tidningen Ridsports hemsida är det inte många glada nyheter. Svanlunds familj anmäler sjukhus, Göran Lindstrand är död, fälttävlansstjärnan Spring Along avled på banan och så det som chockade mig mest under ”19 nya hingstar godkända”.

Den 20-årige russhingsten Lon 483 (e Jidon-Lurifax uppf/äg Rungegårds Stuteri, Tingsryd) som kommit för att ta emot höjning till värdebokstav A, förolyckades tragiskt i en olycka i ett av gäststallarna, vilket förstås chockade både ägare, hingsthållare och alla som sen såg den avlidna hingsten på platsen.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

  • Heléne Wijk

    Jag blev också chockad! Vad har hänt egentligen? Hur kan det gå så illa? Stackars ägare och hingsthållare! Jag tänker på dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.