Till Salu

Valorous Philadelphia, Till Salu

Connemara född 2010 e Juno Rory RC 56 – Backuddens Mountain Haze RC 83. Prestationsblod.

Philadelphia är ett rastypiskt och feminint sto. Hon har ett mycket vackert huvud och en väl ansatt hals. Hon har ett bra djup och hennes rörelser är hennes stora plus. Skritten är energisk med god steglängd och traven lätt och luftig med bra mekanik.

Juno Rory RC 56 var en utav Sveriges bästa dressyrponnyer med 9 SM tecken, NM brons och var bästa svenska ekipaget utomlands vid EM 1999. Han tog flera ryttare till SM nivå t ex Jeanna Högberg, Emelie & Christian Brolin.
Juno har flera avkommor i sporten b la den godkända hingsten Golden Garlic RC 97 som har placeringar upp till FEI dressyr. Juno är även morfar till den godkända hingsten Sjödalens Magnet RC 103.

Ur samma starka stofamilj kommer många diplomston, elitston och tävlingsponnyer, bl a Möllans Kotte som tog silver i SM hoppning 1989 och den godkände hingsten Önnarps Chateau RC 88 som har placeringar upp till FEI dressyr.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.