Häst

Lustiga drömmar…

Häromdagen drömde jag att jag och en vän letade efter vår hingst på Flyinge. Flyinge såg såklart inte ut som vanligt utan var en blandning av Flyinge och Strömsholm och säkert 20 andra ställen. Vi åkte i alla fall omkring och letade efter hingsten som min vän har på station, Miclas Activ. Han skulle lämna sperma för frysning men vi lyckades inte hitta varken seminstallarna eller hingsten.
Sen såklart så skiftade drömmen och jag var någon helt annanstans…

Hur som haver, för er som har missat detta så har det första fölet i Tyskland efter Totilas fötts. En hingst vid namn Timotée, fux med bläs och 4 höga strumpor – påminner rätt mycket om Trés Bién, Hannas 2 åring efter Dee Jost van Dyke!

Idag väntar tandläkaren för min del.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.