Häst

Skingrar tankarna

Nu försöker jag tagga inför en hel helg i hingstarnas tecken på Grevagården. Det ska bli otroligt roligt att uppleva ännu en hingstpremiering vid sidan av Jörgen. I år har vi (ja jag säger vi för i ett team blir man VI oavsett hur mycket det sticker ett visst systrapar i ögonen) Önnarps Primör (e Coosheen Finbarr), Önnarps Orcan (e Backuddens Mountain Haze) och Bingo Bell (e Coosheen Finbarr).

Bingo Bell gick hingstpremieringen förra året och ska alltså försöka igen i år. Primör är 5 år gammal en otroligt charmig individ som fick gångartsdiplom som 3 åring. Orcan, kallas för Fnorcan (för att han ”fnårkar” åt allting) är Mountain Haze dubbelgångare, fast brun. Orcan är 6 år gammal och en utav mina STÖRSTA favoriter !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.