Häst

På väg mot Herning!

För en som helt missat det så är jag och Pernilla på väg mot EM i Herning ! Resan har än så länge (strax utanför Kolding) gått hur bra som helst. Efter noga övervägande ”Ska vi ta båten eller? så tog vi båten från Helsingborg till Helsingör. Snabbt och lätt kajkade vi på och av med bil och husvagn och käkade lite flashig husvagns-lunch på parkeringen i Helsingör.

20130822-161402.jpgEfter en mindre felkörning genom den danska landsbygden, vi må pröve!” så var vi på väg mot Odense. Sedan tog vi oss hela vägen till stora Bältbron innan vi tog oss en välförtjänt kisspaus med tillhörande påfyllning av fika, danska wienerbröd (vad annars!?) och te/kaffe.

Strax rullar vi in i Kolding med bara några få mil kvar till Herning!

Vi har hittills på resan prickat av danska hästar, kor, får och HALM i otroliga mängder…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.