Häst

Det börjar arta sig !

Jag har sagt sen dag 1 att det verkat som om Monarch har gjort allting en gång förut. Första gången jag satte grimma på Monarch så stod han helt stilla och lät mig justera grimman. Första gången han blev badad stod han så stilla och bara njöt medan vi fick TOKsedera hans mamma som inte stod stilla på en fläck. Första gången han skulle åka transport så klev han själv halvvägs upp på transporten, så skulle min hovslagare bara ge honom en liten putt in i vilket resulterade i att Monarch vek in sina framben och la sig på rampen. Men sen reste han sig och gick rätt in !

Första gången Monarch skulle åka HELT själv så gick han bara rätt på och stod som ett ljus hela vägen från Förslöv till Växjö.

Första gången med träns, inga problem. Andra gången såg han frågande ”är detta allt?”

Så, tredje gången med träns så tänkte jag att då sätter jag på remontgrimman. Vad gjorde Monarch? Ingenting 🙂

20110424-111837.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.