Häst

Failbild på hans höghet G

Grafit och Emelie på Strömsholm. Det ser ut som om Grafit tycker att ärevarv är lite roligare än vad han får utlopp för. Eller så kanske det står en skitsnygg tjej på andra sidan som han måste springa och visa upp sig för 😉 Vem vet, Emelie ser i alla fall väldigt glad ut 🙂 Jag vet faktiskt inte vad det är för tävling, men jag gissar på att det är på Strömsholm tack vare bakgrunden. Det kan mycket väl vara någon annanstans. Om någon annan vet vart de är så får den gärna ropa till!

Första våren i hagen. Graffe hade precis börjat gå utan täcke när det var soliga dagar och vips så var all snö borta också. Jag minns den här bilden så väl. Jag var i stallet i flera, flera timmar i början när Grafit hade kommit. Att han verkligen var min var inte riktigt sant i min värld. Som jag hade drömt om den här dagen i så många år och nu stod han plötsligt bara där. Han hade en stor bajshög i hagen, på ett ställe, ingen annanstans. Och nyfiken i en strut, kom alltid fram och skulle prata när man kom till stallet.

Graffe hade lite för mycket överskottsenergi när jag började tömköra honom. För det första så fattade han ingenting av tömkörning, SM ponnyn kunde plötsligt inte svänga åt varken höger eller vänster, han blev bara kortare och kortare i formen tills han stannade, istället för att svänga till höger eller vänster. Det var alltid full fart i början när man skulle börja tömköra, till synes 🙂 Och visst var han snygg i rött!! Jag undrar vart de röda benlindorna är någonstans, de var bara bäst. Röda fleecelindor som jag inte ens minns vart jag köpte dem men de var så himla lätta att linda på och satt alltid som en smäck !

Jag längtar tills Monarch är i full tävlingskondition!!

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.