Häst

Grattis !

Grattis till Emelie Brolin & Briman (f 01 e Briar 899 – Martini 744 – Utrillo 432) som visade vart skåpet ska stå under de regionala tävlingarna i Mariefred!
Bevisligen så har träningen hos Anky gjort sitt då Emelie i sin första tävling klev direkt in på toppen. Det blev en andra plats då ekipaget som vann hade samma procent och då delas det till fördel för det senare resultatet!
Emelies lillebror Christian tävlade Brolöten uppfödde Grand Valley (f 98 e D-Day 935 – Grandsudan F 617 – Diplomat) och placerade sig 4a i samma klass på 64,474%! Grattis till dig med Chrille!

Kunde ju inte följa ritten på plats, men jag följde den på Equipe.nu, kanske den bästa sidan för att följa sin idol 🙂 Får ett sms när ekipaget snart ska starta och sedan kasta sig in på sidan och följa ONLINE resultatet!

Emelie red S:t Georges på 65,5% !

STORT GRATTIS !!

(Bilden är lånad från Emelies blogg!)


Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.