Häst

Sommar, sommar, sommar!

Nu är väl äntligen sommaren här? Idag har vi 26 grader varmt i Växjö. Känns skönt att snön och regn och rusk ligger bakom oss. Varje sommar så tänker jag på somrarna med Grafit, när han fick tokryck i hagen pågrund av alla bromsar och flugor som irriterade honom. Han såg bra rolig ut i sin sommarkostym när han gick omkring och strosade i hagen.
Monarch är behandlad med switch nu inför betet och han såg faktiskt inte så biten ut. Det var en stor broms och surrade kring hans ben och skap men han hade inte alls så mycket bölder på kroppen! Väldigt skönt.

Sommaren 2009 när Monarch och hans mamma gick på bete på Lovö så såg inte Monia klok ut i huden. Hon var alldeles bullig överallt från alla knott och mygg och djävulskap som ville smaka lite på henne!

På tal om Monia så ska hon och Matilda starta i Tyresö Ryttarförenings KM på söndag ! De ska tävla i hoppningen som går på 70 cm! Önskar dem massor med lycka till! De ska även starta dressyr KM helgen efter i LB:2 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.