Häst

Valorous Monarch, älskade ponny.

Du betyder allt.

Jag har världens kanske snällaste ponny, och det bästa med det är att jag har fött upp honom själv! Idag var jag äntligen iväg och köpte flugspray till Monarch, stackarn. Tänkte en kort sekund att jag säkert skulle få händerna fulla när han for överallt. Tänkte att med min träningsvärk kommer det att kännas 10 resor värre. Men gjorde Monarch någonting överhuvudtaget? Han flyttade på sig 1 gång. Jag är så tacksam över denna otroligt snälla och vänliga lilla individ.

Monarch var påtagligt trött i den tryckande värmen och ville mest stå och bara mysa. När jag började borsta honom blev underläppen 2 dm längre och han stod bara med slutna ögon och njöt, njöt, njöt! Jag kände igenom hela ponnyn som inte har en bula eller kvissla någonstans. Han har lite rivsår, med tanke på hur mycket de här två herrarna leker så är det ett under att ingen av dem har några brutna ben än.

Monarchs stackars polare har mugg så det står härliga till i sina karleder. Lille vän. Jag får inte komma nära då går han iväg på en gång. Det är ganska stor skillnad i mentaliteten på dessa två 2 årshingstar. Monarch står stilla och låter sig bli tränsad och följer snällt med, medan polaren mest är livrädd för allting.

Avslutar med en så söt bild på Jonas och Monarch.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.