Häst

I mina gömmor…

Förutom en himla massa grimmor, grimskaft, för små träns och annat bra och ha så hittade jag faktiskt lite nödvändiga saker bland alla mina hästgrejer.
2006 på RIKSen i Åstorp så vann faktiskt Grafit en saltstenshållare, tummen upp! När jag stod på Granngården och funderade på om jag skulle köpa en så slog det mig plötsligt att en svart saltstenshållare (från KRAFFT) har överlevt diverse flyttar mellan stall de senaste 5 (!!) åren. Så den rotade jag fram idag medan jag hämtade resväskan till semestern.

Jag hittade även en tränshängare? Måste ha varit en jag köpte till Örsholm, för jag har inget minne av att jag skulle köpt det tidigare. I alla fall, den får också följa med ut till Olsagården ikväll när jag ska lämna av lite grejer i stallet.

Det syns inte på den här bilden, men tårarna rann. Jag minns vartenda steg vi tog den helgen i Åstorp. Jag minns att han hostade på vägen tillbaka till domaren när vi skulle trava. Jag minns hur tårarna brann innanför ögonlocken när Grafit tilldelades guld i Veteranklassen. När vi sedan skulle gå i hingstparaden så rann tårarna. Min fina, vackra, underbara Brolötens Grafit RC 70.

På RIKS 2006 fann jag min bästa vän Hanna Rydström. Vi har kamperat ihop sedan dess.
Ja Hanna, du bjuder på den här bilden. Crisp, crisp.

Du bjuder nog faktiskt på den här oxå…

Denna bjuder jag på ! Hanna med sin Très Bien, 2 åring efter Dee Jost van Dyke – As de Thurin – Marocco,.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.