Häst

Plötsligt löste sig allting…

Nu har det äntligen hänt lite grejer i mitt liv, ska försöka att skriva ner alla sakerna.

Först och främst så kom äntligen Bingo Bell idag till stallet i Risinge. Han hade stått jättesnällt hela vägen och klev duktigt av transporten och följde med mig till sin nya hage. Där for han sedan runt ett tag, bockade, galopperade och roade sig. Stannade ibland för att äta gräs och dricka lite vatten eller för att stå och spana efter tjejerna. Han var en pärla. När jag visslade så kom han gående mot grinden och följde snällt med in i stallet där han direkt började äta och gjorde sig till rätta. Han var lika ypperligt duktig som jag trodde att han skulle vara och det som glädjer mig allra mest är att stallägaren tyckte att han var underbar!

 

Monarch får inte längre gå på lösdriften i Thorsta vilket såklart är jättetråkigt och jag har haft lite huvudbry över detta ett tag vart jag skulle göra av honom med tanke på hur svårt det egentligen var att få Bingo till nya stallet i Risinge. Men, han får också komma och stå i Rising! I boxen bredvid Bingo! Kan det bli mycket bättre? Det var inte så roligt att åka till Teneriffa och veta att jag skulle behöva hitta ytterligare en stallplats till en hingst med tanke på att det inte är så enkelt som att hitta en stallplats till en valack eller ett sto. Jag gav ju mig ut i början på Juni för att hitta plats till Bingo. Men Lova och Niklas som har lösdriften sa ju såklart att han fick stanna där så länge det behövdes, vilket kändes kanon! Känns lite tråkigt att inte vara kvar ute hos Lova men hästarna blir ju äldre och Monarch ska ju förbli hingst.

Jo, det kan det, för idag sålde jag Fia. Till ingen mindre än min stallägare! Så jag kommer alltså att ha alla 3 hästarna i samma stall från och med oktober!

Lyckan ler, äntligen, emot lilla mig, och kanske främst tack vare min nya stallägare Susanne! STORT tack till dig! 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.