Häst

Det rullar på.

Den 1 oktober åker jag och Fias nya ägare till Lofty Stuteri och hämtar hem henne till stallet i Risinge. Det ska bli jättekul att se Fia igen och framför allt att ha möjligheten att följa hennes utveckling på så nära håll. Det känns verkligen kanon!

Bingo gick ut idag igen vid 8, som vanligt kan man säga. Han hade för första gången inte lagt sin hink på golvet! Det fanns till och med vatten kvar i den, hurra! När jag mockade såg jag även att han slickat på sin saltsten så allting verkar fungera utmärkt. Han är lugn och trygg och vill gärna att man står med honom i hagen en stund, som sällskap. Gärna när han äter av någon anledning. Då står han blickstilla bredvid och äter, annars tar han en tugga i förbifarten på sina vandringar. Han hittade ett äpple under sitt äppelträd som han mulade in. Insåg kort där efter att han inte lyckades tugga äpplet helt utan spottade ut det och använde marken som mottryck. Mycket enklare!  Notera den flashiga grimman som Rune hade köpt till Bingo. Jag citerar ”Det är faktiskt en John Whitaker.” Bingo borde således känna sig som rena rama Milton.

Idag hoppas jag att Lova ringer från lösdriften så att jag får veta när Monarch ska komma hem! Ska göra i ordning hans box imorgon tänkte jag.

Igår beställde jag 2 boxskyltar. En till Monarch och en till Bingo. Där sitter jag och skriver namn, födelseår, stamtavla etc etc och trycker på skicka iväg. Inser efter ett par minuter att jag nog skrev fel födelseår på Monarch. Gjorde jag verkligen det? Så jag öppnade mailet igen och jo, mycket riktigt, jag hade skrivit 2010 på Monarch. Tur att en av hästarna är såld nu, haha, så att jag kan hålla isär dem! Blandade ihop Monarch och Fia förmodligen för att det handlat mycket om Fia på sista tiden. 🙂 Det var ju i alla fall tur att jag skrev rätt födelseår på den ena hästen i alla fall ! Hade ju varit pinsamt om jag hade blandat om alla hästarnas födelseår. Nu har jag alltså en född 2003, en 2006 och en 2009 – eftersom den som faktiskt är född 2010 är såld!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.