Häst

The stallion(s).

Då var dagen D här. Monarch och Bingo är numera både haggrannar och boxgrannar. När vi skulle hämta Monarch, drygt 1,5km från stallet, så tog jag med mig en egen transport, vilket var helt onödigt eftersom han inte ville åka hem själv… Han gick visserligen på transporten och stod snällt där inne, tills hans kompis började gå emot sin egen transport. Då kröp Monarch helt enkelt under bommen i transporten och kom travandes till sin kompis. Så, de fick åka tillsammans. Monarchs hagkompis, Mini-Miles, stod jättesnällt kvar i transporten när vi lastade av Monarch hemma på Olsagården.

Bingo gnäggade en gång, sedan sprang han några varv. Jag släppte Monarch i hagen mitt emot och de sprang några vändor. Sen gjorde Monarch det han gjort bäst den här sommaren. Han började äta. 🙂 Och till min STORA förtjusning så började även Bingo beta, något han inte gjort speciellt många gånger den här veckan han varit här. Han tog sig till och med tid att äta sitt hösilage. Underbart.

Monarch var som vanligt, den coolaste killen i världen. Jag är en mycket stolt uppfödare till honom. Imorgon ska Bingo gå i Monarchs hage och vice versa. Så kanske Bingo kan peta i sig lite gräs. Jag ska tillbaka till stallet kl 18 för att ta in B1 och B2. Ska bli spännande vad de tycker om varandra.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.