Häst

En liten tår..

..fick jag allt i ögat när jag läste att Emelie har fått starta Concept igen och att det ledde direkt till vinst. Jag är inte så förvånad, jag menar Emelie Brolin – Simply the best? Så har det ju varit i 12 års tid 😉

Jag rotade direkt bland mina nästan 8000 bilder då jag hade för mig att jag hade någon gammal bild på Peppe när han bara var en liten skrutt, men den har försvunnit… Däremot har en massa bilder på Contact… Kul kuriosa är ju att Concept är halvbror till Emelies SM- och NM-häst Contact. De har samma mamma. Contact är efter en hingst som hette Tabac och om jag inte missminner mig så är Concept efter Prestige VDL.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.