Häst

Ett löjligt steg i livet…

Min facebook finns inte mer. Den har jag tagit bort. Jag tröttnade på de återkommande ångestanfallen med yrsel, hjärtklappning och illamående. Det beror visserligen inte BARA på Facebook men det var helt klart en bidragande faktor.

Ibland är det bättre att inte veta allting. Så ni som mailar, smsar eller på annat sätt hör av er om saker i hästvärlden jag verkligen inte orkar bry mig om – ni kan sluta. Jag vill inte och kan inte hjälpa er.

Så, för de som faktiskt är intresserade av min ”häst-vardag” i vilket syfte det nu än anbelangar så går det bra att läsa den här bloggen, för det lär vara det enda stället där den typen av information kommer att vara tillgänglig. Hur ni sedan väljer att tolka information är ju upp till er, då en fri tolkningsrätt medföljer denna blogg.

Tänk på att om ni har skrivit en kommentar i bloggen någonstans så kan jag se när ni läser bloggen igen. Det är alltså ingen idé att försöka lämna en ”anonym” kommentar om ni vid tidigare tillfälle lämnat en med ert namn… Bara ett litet tips..!

Alla kommentarer är välkomna, men kommentarer som är på sandlådenivå t ex ”din häst är ful” kommer att tas bort…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.