Häst

Bingo

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen; Bingo Bell ÄGER! Idag när jag kom till stallet så var stallägaren där o tyckte att vi skulle rida ut en sväng på Bingo. Sagt och gjort! Först gick jag ett varv med honom på sandbanan sen satt jag upp och gissa om han var kanon! Susanne ledde mig hela varvet runt och han var verkligen superduktig. Sen satte vi upp Tindra, 4, och gick ett varv till. Han var bara hur duktig som helst !!

Bingo Bell <3 20111031-181624.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.