Häst

Duktiga grabbar!

Båda hingstarna var hur duktiga som helst idag. Jag är verkligen stolt över dem. Jag longerade Monarch som skötte sig exemplariskt! Han var lugn och gjorde precis vad jag bad honom. Riktigt roligt att inte behöva bråka med honom i 20 minuter först.

Sen gick jag och Bingo på en liten promenad på sandbanan. Jag gick med tyglarna som om jag satt på honom och han var lite skeptisk i början men sen skötte han sig utmärkt. Jag hade tänkt longera honom också men eftersom han var så duktig på sandbanan så prövade jag att tömköra honom utanför stallet. Han var jätte, jätteduktig ! Han fattade inte allt men det mesta. Vi travade till och med nått varv på töm! Verkligen en kanondag i stallet 🙂 till helgen blir det äntligen löshoppning av Monarch igen!

20111110-205310.jpg

20111110-205353.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.