Häst

Ingen Pay n Jump

Egentligen var ju tanken att jag skulle vart på Runsten imorgon och hoppat pay n jump med Monia men nej så är inte fallet. Eftersom jag fick så pass ont i ryggen att jag ibland inte kunde gå så vi fick åka in till akuten i onsdags så vägrar mina föräldrar att skjutsa dit mig 🙁 känns surt men jag förstår ju varför dom gör så mot mig.. men Runsten har en pay n jump varje månad minst iaf och Tyresö rf har en den 4e december Som jag vill på, min klubb jag är medlem i och tävlar för.

Planeringen ser ut att vi inte ska starta någon tävling det här året eftersom jag fyller 18 år i december och det var 6 månader sen jag tävlade vilket är det uppehållet man behöver för att jag i januari kan starta Monia som stor häst och tävla mot dem istället. Jag ser inte alls det som något negativt för oss eftersom att nu har vi tränat och Monia har både gångartsdiplom och en väldigt stor bra galopp till hoppningen plus att vi är mindre så vi kan ta snävare svängar. Jag känner mig taggad, riktigt taggad!

Idag var första dagen jag red Monia sen i söndags, har annars longerat, tömkört och gått på promenad. Det har inte handlat om att jag inte vill utan att jag inte kunnat, så idag bedövade jag smärtorna med medicinen och hoppa upp i sadeln igen. Vi skrittade först en runda på en halvtimme och sedan gick jag in på volten på slutet och arbetade henne i alla gångarter, tillslut blev hon riktigt fin min pärla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.