Häst

Mot sthlm horse show!

image

Nu sitter jag på pendeln in mot globen med världens bästa kille. Finalen börjar kl 17.30 men vi ska gå på annexet och äta också, får se vad jag får med mig hem.. vet redan ungefär vad jag ”behöver”.
I morse var det pissväder och det var en blöt Monia jag hämtade in från hagen. Jag beslöt mig för att springa och jogga med henne medan Max fixade hö och mockade. Påväg hem till stallet igen gick det fort och uppförsbacken till stallet var inte att leka med.. Jag var nog 100 gånger tröttare än Monia när vi kom tillbaka. Vi avslutade med massa mys ute och spansk skritt, duktiga ponny!

Kan säga att Monia är världens enklaste och bästa häst att mocka till. Hon gör allt längst bak så jag lägger ingen torv där vilket resulterar i att det går snabbt att mocka och det behövs inte läggas in ny torv så ofta, ekonomihäst 😉 Jag hade nämligen hand om en annan häst idag också och det var inte roligt att mocka, tänkte nästan ta livet av mig när jag kommit in i halva. Likadant var det när Monarch aka ”pissenisse” delade box med Monia och hade halm, får nästan mardrömmar när jag tänker på det 😉 haha lite bortskämd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.