Häst

Bilder dedikerade till mig…

För er som har missat att självaste HP (a.k.a Havrepappa) har kommenterat ett inlägg så går denna fantastiska händelse att beskåda under inlägget ”Hur hamnade jag här?”. 😉 Där finns en bild, som påstås vara jag. Vem vet, det kanske är jag, det kanske också inte är jag.

Men i alla fall! Idag fick jag en annan, mycket trevlig bild dedikerad i min ära:
Manliga läsare varnas? Detta är alltså ett par testiklar. Hur kommer det sig då att dessa testiklar dedikerades i min ära? När man pratar med en riktig vän så blir det lätt så att man slinker in på udda samtalsämnen, detta kanske inte gäller alla men det gäller i vilket fall som helst mig och Cecilia. Vi har en tendens att diskutera precis allt mellan himmel och jord och då även hennes uppfödnings, ska jag säga före detta (?), testiklar. Det var nämligen så att den ena testikeln var så liten att den var svår att få ut. Här har ni då bildbeviset!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.