Häst

Trav !

Idag har vi ridit Bingo igen efter ett litet uppehåll. Han var pigg och glad så jag longerade honom ett tag i skritt och trav och gjorde några galoppfattningar. Det var ganska halt så han galopperade bara kanske 3 språng sen bröt han av och travade ett halvt varv och sedan 3 galoppsprång igen. Han var mycket duktig.

Sedan gick jag, Bingo och Matilda ner på sandbanan och Matilda fick sitta upp. Han var klockren som vanligt och lät sig snällt bli hängd och klängd på även fast det var 2-3 v sen sist. Sen satt Matilda upp och vi gick iväg. Han var verkligen super cool. Han skrittade snällt och Matilda gjorde flera halter som han lyssnade bra på. Efter en stund frågade jag Matilda om hon vågade trava – kör på bara! Så jag satte igång Bingo i trav och vips! Vi travade med ryttare och han var SUPER! 3dje gången så gjorde han ett litet, litet bocksprång men annars var han super duktig verkligen!

Jag är så stolt och glad över denna lilla ponny !

20111210-194644.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.