Häst

Gårdagen!

Jag var ganska trött igår, och gjorde 200 andra saker än det jag hade behövt göra, som vanligt 🙂 Bland annat så missade jag att skriva ett dagens hingstinlägg. Dåligt av mig. Jag ska göra ett idag.

Igår red jag och Åsa ut på Beach och Belima! Mycket trevligt! Jag tränade på knäslut så jag var inte alls trött i mina ben när vi kom hem! Sen red Åsa Benjamin i ridhuset och jag longerade Monia (och Fia) över ett litet hinder ett par gånger. Monia testade att vara hispig gammal tant igår i ridhuset bara för att Benjamin hade gått förbi hennes hage. Det gick sådär för henne. Det resulterade i att jag nästan drog omkull henne i ridhussanden… Funderar på om hon ska vila idag, kanske bara skritta en liten stund. Hon galopperade i båda varven på lina igår och jag vill inte gå för fort fram.

Monia och Fia har nu flyttat in i sin egna box i stallet. Jag har satt upp namnskylten och en liten plakett som Monia haft på sin boxdörr! Monia gick bara direkt in och började äta. Så, nu bor jag här istället!

Jag ska åka förbi butiken MyHorse idag. Haha, låt oss hoppas att jag inte hittar något jag vill ha…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.