Häst

Ut raro cogitant quod habemus, sed indigentia. ♥

Tack för allt du givit mig.

Brolötens Grafit RC 70 & jag på Flyinge 2007

Valorous Monarch & jag på Olsagården 2011

Utan dig hade ingenting varit möjligt.

 Jag saknar dig så otroligt mycket Grafit. Du var min bästa vän. Du har snart fattats mig i 3 år. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Den här bilden är snart 6 år gammal. Det är helt otroligt egentligen. Jag minns den dagen som om den vore igår. Du stod och spanade efter tjejerna som gick i hagen bortanför häcken. Du hade stenkoll. Varje gång jag klev ur bilen utanför stallet så kom du galopperande och gnäggade. Jag saknar dig så mycket att det gör ont G. Min högsta dröm, min största erfarenhet och en otrolig kamrat. Du fanns där för mig i alla lägen oavsett hur ledsen eller arg jag var så fanns du där. Du hatade mina killkompisar värre än pesten speciellt om de skulle följa med mig ut i hagen. Då ställde du dig demonstrativt mellan oss. När jag var arg så var du 2 gånger så arg. Du ställde snällt upp på allt jag kunde tänkas hitta på. Vi red ut i djupa vattenpölar och vi travade längs skogsvägar. Vi åkte till veterinären tillsammans flera gånger, bara du och jag. Bara du och jag. Precis som det alltid var. Bara du och jag.

När alla andra svek mig, så fanns du där. Utan att ifrågasätta, utnyttja eller lura. Du bara fanns där. Du var den enda anledningen till att jag gick upp på morgonen, du höll mig flytande när allting annat sänkte mig. Jag är så oerhört tacksam för stunderna med dig och för Monarch. Monarch. För honom är jag nog allra mest tacksam.

Tack för allt du givit,
tack för allt du var.
Tack för alla minnen
som du lämnat kvar.  

”It’s gonna take alot to
drag me away from you,
there’s nothing that a
hundred men or more could ever do…”

Graffes låt. 

Oblitus fuero tibi in aeternum vale.
I will never forget you, goodbye forever.
1988 – 2009

Vi tänker sällan på det vi har,
utan på det vi saknar.  ♥

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.