Häst

God Jul & Gott Nytt År!

Det är otroligt va det här året har gått fort. Det känns som igår när jag och min Hanna firade in nyår tillsammans i min lägenhet inne i Växjö och nu är det knappt 2 veckor kvar till nästa år.

Det har hunnit hända massor det här året och jag är otroligt tacksam och glad för i stort sätt allting jag har fått vara med om. Jag har fått träffa många nya människor men även fått säga hejdå till en del gamla bekantskaper på vägen.

Jag vill rikta det största tacket till Rune Griph, som gett mig förtroende att ta hand om världens finaste Bingo Bell RC 112. Jag känner mig otroligt glad och stolt över att få ta hand om denna otroliga individ och kommer att göra mitt yttersta för att han ska få det så bra som det är möjligt. Tack Rune!

Pappa ska väl också självklart ha tack för det här året, vad vore jag utan dig? Tack för att du alltid ställer upp på mig och mina hästar och för att du ser till att jag klarar mig. Utan din hjälp och ditt stöd hade ingenting av vad jag har idag varit möjligt, du är bäst pappa!

Tack till mina fina vänner, speciellt Cecilia, Hanna och Jannica, som stöttar och stödjer mig i vått och torrt och som ser efter mig och pushar mig framåt när jag har det jobbigt – ni är underbara och utan er hade jag gått under.

Tack till min fina Matilda som tar sig ann Monia ytterligare ett år. Du gör ett kanonjobb med henne och jag är otroligt glad och tacksam att du har så roligt med henne som du verkar ha. Det känns verkligen jättekul.

Jonas, världens bästa Jonas ska också ha ett enormt tack för att han står ut med mitt humör, mina hästar och kanske framför allt Alfons 😉 Tack för att du alltid backar upp mig och hjälper mig i stallet och med hästarna. Tack för att även du ser efter mig och hjälper mig även fast jag inte vågar be om hjälp. Du är fantastisk. 

Jag ser verkligen fram emot 2012 med hingstpremiering, betäckningssäsong och mycket mer!

Just nu laddar vi verkligen inför 2012 års hingstpremiering i Vetlanda 31 mars – 1 april, vi ses väl där? Valorous Monarch är självklart anmäld.

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År
önskar
Johanna, Valorous Monarch, Bingo Bell RC 112 och så självklart, Alfons!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.