Häst

BIG no-no’s!

Saker jag ALDRIG skulle hänga på mina hästar;

LUVOR. Nej. Jag vägrar allt vad luvor är. Jag tycker inte att det är snyggt på dressyrhästar, alls. Jag tycker inte att det är snyggt på alla ponnyer på alla små hopptävlingar i dessa gräsliga färger. Ja, jag skulle tvinga Matilda att springa naken nedför Drottninggatan om hon köper en luva till Monia.
NOTERAS BÖR att om man har en häst som inte uppskattar flugor i öronen, som BEHÖVER ha en luva – då är det ok, men snälla inte i dessa grälla färger. Kan ni inte försöka ha en liknande färg som hästen har?

LACKIMMITATION. Detta är inte heller något jag tycker är snyggt på en häst. Det är snyggt på jackor på människor men jag tycker helt enkelt inte att det är snyggt! Det behöver inte vara svårare än så! 🙂
Vet att det har blivit lite av mode att ha sånt här till hästen men jag har aldrig varit någon som följt mode, borde synas på mina andra bilder.

 

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

  • Jannicke

    Bah, luvor som är så snitsigt! :p Peia har numera alltid luva på sig. Antagligen gillar hon inte när vinden blåser in i hennes små öron för utan luva är det hopp och studs och stök. Oftast har hon en marinblå luva med gul passpoal, det matchar flera av hennes schabrak. Annars en brun i mocka eller en (håll i dig!) ljusblå 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.