Häst

Feber update!

Åkte till stallet vid 16 tiden för att tempa Bingo igen och ta in Monarch. Det var nog tur att det var jag som tog in honom idag, haha, för han var inte tillfreds med att Bingo varit inne hela dagen! Monarch galopperade på stället, stod på bakbenen och hoppade upp och ner innan han snällt följde med till stallet. Väl inne bockade han och hoppade han i boxen tills han fick ett hönät att jobba med!

Bingos temp hade gått ner till 38,1 vilket är bra men han var märkbart påverkad! Jag fixade hans fötter och mockade boxen igen och fyllde på spån. Han var verkligen tagen. Han stod så snällt bredvid Fia och bara väntade på att få komma in i sin box igen.

Susanne skulle tempa honom imorgon och om han inte verkade hängig och utan feber så fick han gå ut. Annars blir han kvar inne 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.