Häst

Solsken i stallet

Jag fick för mig att jag skulle pyssla om Monarch idag. Bara Monarch. Det uppskattades väldigt. Han stod så snällt mitt i stallgången och lät sig klappas, borstas och kratsas. Så nöjd att få vara i centrum min lille prins!
Jag bestämde mig för att ta ut honom i hans träns och gå lite med honom. Det är för hårt/halt att longera så jag övade lite på att gå och stanna och ställa upp sig.

20120113-231331.jpg

Såhär kul tyckte Monarch att det var, inte speciellt alltså. Men han var verkligen superduktig och skötte sig utmärkt! På söndag är det dags för löshoppning igen – YES!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.