Häst

my tears will never end

Minnet av dig får fortfarande mina ögon att tåras och klumpen i halsen gör det svårt att svälja. En miljon tankar och minnen som brusar upp till ytan. Insidan av min bröstkorg känns plötsligt tom. Ekot av mitt tonar sakta ut tills det enda jag hör är tårarna som faller. Mitt ansikte rodnar och känslan blir svårare att förstå.

Jag kan inte längre känna den varma doften av din gråa päls. Jag kan inte längre känna din sammetslena mule mot mina fingrar. Jag kan inte längre urskilja drömmarna från minnena av dig. En stor bit av mitt jag fattas mig. Ett hål i min själ som fyllts med känsloladdad sorg.

Ingen förstår. Ingen kan någonsin förstå. Ingen kan känna det jag gör. Ingen kan förstå den saknad som omfamnar mig när minnet av dig uppenbarar sig.

Jag vet att du har det bra. Jag vet att allt du någonsin lidit av numera är svaga minnen i mitt förflutna. Du lider inte mer. Ingen kan skada dig där du är.

Så länge vi minns, lever du kvar.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.