Häst

Joggingtur!

Den här veckan är väldigt stressig, massor utav rester i skolan och samtidigt försöka få så mycket tid över till Monia som möjligt.
Igår var jag ledig från skolan som jag kommer vara varje onsdag framöver, i vanliga fall brukar vi ha hoppträning men vi hoppade över det den här veckan eftersom vi hoppade hela helgen. Istället red jag ut och travade Monia på vägarna runt stallet med två andra. Monia var superpigg och ville mest gå och takta och studsa när hon inte fick springa med huvudet högt upp i sin takt. Jag hade satt på henne gummisnodden så hon skulle arbeta i lugnt tempo och slippa en dragkamp med henne. Första biten gick åt skogen, hon tyckte det var jättejobbigt och tråkigt att trava ute i form men efter ett tag när vi bråkat färdigt blev hon superfin! Det var en trött och svettig ponny som kom tillbaka till stallet senare 😉
Man får passa på att rida ut när det är ljust och inte så halt som det varit ett tag nu, det är inte så roligt att bara sitta och trimma i ridhuset..

Nu sitter jag på bussen till Monia, ska se hur mycket jag hinner med innan jag kvällar för ikväll. Hoppas kunna rida ett tag, har ju min mockarpojke G med mig som hjälp till stallet 😉 G eller Max som han heter är min pojkvän och får stå ut med att hänga i stallet men han är så duktig så!

image

Haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.