Häst

Snökaos

Igår var det snökaos så bussarna slutade gå men jag lyckades ta mig hem till max. På kvällen när hans pappa kom hem skjutsade han mig till stallet så jag kunde fixa allt. Eftersom han väntade på mig hann jag ju inte rida men Monia och hennes hagkompisar har så stor hage och rör på sig och busar så mycket så behöver inte ha så jättedåligt samvete…
Monia står i utebox dvs allt fryser, speciellt i -16 så mocka är inte det lättaste så jag hade en gammal spånbal som jag la i boxen. Monia blev överlycklig och rullade på en gång!
Min mamma är så söt hon vill inte att jag häller ner varmvatten i hennes hink då det kan komma koppar osv från rören så hon hade kokat tre kannor vatten som jag kunde hälla i hinken så det inte fryser lika lätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.