Häst

Mina fina hästar!

Igår tömkörde jag och Emelie Bingo Bell. Han är helt otrolig. Jag är så fruktansvärt förälskad i den här hästen. Allt som förut bara var en kamp är numera en mycket arbetsvillig och trevlig ponny. Han börjar bli tjock (!!) snart når inte sadelgjorden om magen längre. Detta känns ju såklart hur roligt som helst med tanke på hur han såg ut när han kom hit 🙂

Monarch visade mycket tydligt idag att han tycker att jag är ALLDELES för långsam. Han stod och skrapade hejvilt med sitt ena framben i hagen så fort han såg mig ”KOM NUUU!!!” Sen fick han en morot och hade jättebråttom in i stallet för att ställa sig där med huvudet i min famn och bara mysa.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.