Häst

Snyggaste avramlingen hit tills!

Idag skulle jag visa ridvägar för en ny medryttare i stallet och det resulterade till att jag flög av 😉 Jag har inte hunnit rida så mycket i veckan då jag haft jättestora uppgifter och prov i skolan och även jobbat på melodifestivalen hela helgen så Monia var rätt pigg 😉
När vi kom ut från en skrittur i skogen så fattar tjejen galopp framför ( i vanliga fall brukar man ju fråga om det är okej och om man är berädd) och jag hinner inte se det innan Monia flyger iväg i galopp för att hinna med den andra stora hästen. Jag satt med långa tyglar innan så det var inte så lätt att bromsa… När Monia kommit ikapp den andra hästen och jag skriker till tjejen att hon ska sagta av och hon tvärnitar och Monia såklart också så flyger jag över hennes huvud och landar på fötterna! Monia kollade på mig som jag var dumm i huvudet när jag helt plötsligt stod med tyglarna i ena handen framför henne. Den andra tjejen bad så hemskt mycket om ursäkt iaf och lovade mig att ta det lugnt påvägen hem. Jag och Monia klarade oss utan en skråma som tur var men jag gjorde en riktigt snygg volt över henne 😉

Haha nej Nanna hon läckte inte ur såren dom har LÄKT! Haha är bara dålig på att stava! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.