Häst

24.

20120411-215233.jpg

Ännu en dag har passerat utan att jag kunnat luta mig emot din varma gråspräckliga päls och lyssna på dina andetag. Ännu en dag har passerat utan att jag har haft möjligheten att se dina stora kloka svarta ögon. Ännu en dag då jag inte kunnat höra dig komma gnäggandes mot grinden i full galopp. Ännu en dag har passerat då du inte existerat.

Det spelar ingen roll hur lång tid det har gått. Jag saknar dig minst lika mycket idag.

Så länge vi minns lever du kvar. Idag hade du fyllt 24 år.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.