Häst

Bingo på lina!

Idag fick Bingo jobba lite på töm. Han har inte gjort något märkbart på 2 dagar så jag kände att det var bäst att jogga honom lite. Han var väldigt stel i början men efter en stund så var han kanonfin! Han kunde till och med bli lång och låg på tömmen innan jag avslutade. 🙂
Han blir dock väldigt lätt distraherad och spänner sig, så när en travhäst travade förbi så gick det inte att arbeta i någon form utan Bingo blev en svan. Efter att han fått stirra av sig det värsta så var han riktigt fin igen.

20120423-194501.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.