Häst

Längtar efter mitt träns…

Den 22 April beställde jag det i särklass dyraste tränset jag någonsin beställt. Jag trillade ute i skogen och fick för mig att jag skulle köpa ett Otto Schumacher träns. Okej, så illa var det kanske inte, men nästan. Jag var på ”studiebesök” hos familjen Karlberg för några veckor sedan och blev måttligt imponerad utav deras tränssortiment som hängde i deras sadelkammare. Så då bestämde jag mig för att köpa ett riktigt träns, som kanske håller l i t e längre än de vanliga Hööks tränsen.

Jag beställde ett Otto Schumacher Nizza med ett grönt swarovski pannband. Nosgrimman jag beställde är 4 cm bred. Jag längtar helt galet.

Börjar dock inse att det kommer att bli svårt att rida Bingo i sommar. Som han är just nu så vandrar han hela, hela, hela tiden ute i hagen. Och må så va. Han kan väl få vandra. Som tur är så brukar de lära sig med tiden.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.