Häst

Jag ÄLSKAR min hingstar.

Nybadad och fin 🙂

Jag har de två mest underbara, känsliga och uttrycksfulla pojkarna i världen tror jag. Bingo han tränar järnet inför Beach 2012 nu när han insett hur många fina damer som är ute efter hans gunst. Han spenderar hela sina dagar med att gå, gå, gå, gå i sin hage. Imorgon ska han få en större hage så att han kan gå, gå, gå lite mer 🙂 Detta är nog en väldigt spännande upplevelse för Bingo att kunna betäcka OCH vara ute HELA dagarna i det vackra vädret. Han ser i alla fall väldigt frisk och pigg ut. Min otroliga lille skimmel. Det var dock ganska gott att komma in i eftermiddag och bli duschad från topp till tå. Då menar jag verkligen från topp till tå. Han stod så snällt och blev spolad i hela ansiktet och drack till och med ur slangen. VISS SKILLNAD från när han satt som klistrad i taket när jag slog på vattnet i vattenslangen och skulle spola av leran från hans ben …

Monarch agerar ridskoleponny åt Sara 9 år.

Monarch är väldigt avundsjuk. Väldigt, väldigt avundsjuk. Varje dag ser han hur Alfiglia leds förbi stallet och brunstar över hela stället och den enda som får gå ut är – BINGO! Nesligt! Han står ju där precis bredvid? Däremot blåser det snabbt över för när han inte ser stoet längre så fortsätter han att äta 😉 Jag tog ut honom och betade honom en halvtimme idag i solskenet. Han går med näsan nere i marken HELA tiden till skillnad från Bingo som tar en tugga, går ett varv, tar en tugga och går ett varv. Monarch vet hur man prioriterar i livet! 🙂 Dessutom är han, 3 år gammal, en exemplarisk skötponny till Sara 9 år. Han står snällt och låter sig bli borstad och klappad på. Däremot när jag tog fram flugsprayen och sprayade honom så blev det en del dansande innan han efter några minuter insåg att det nog inte var så farligt. 😉

Bingo Bell RC 112

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.