Häst

I’m with stupid!

20120504-222341.jpg

Fast jag klandrar honom inte! Bingo tänker inte riktigt med rätt ställe just nu, vilket inte är helt oväntat – men det ska det bli ändring på!
Idag fick jag för mig att vi ska göra någonting annat än att betäcka när vi leder ut ur stallet. Detta hade ju INTE bingo tänkt sig, alls. Spänd som en fiolsträng försökte jag longera honom innan jag suckade djupt och slängde på honom en longergjord och en gummisnodd. När vi hade tagit en liten micropaus inne i stallet så trillade polletten ner för Bingo och han skötte sig utmärkt i longeringen.

Jag VÄGRAR ha en ohanterbar tokskalle till hingst i sommar så det gäller att börja skilja på vad som är vad redan nu. De stora superavelshingstarna kan göra 2 saker samtidigt, då borde världens snällaste Bingo Bell också lyckas med detta – i sinom tid … 🙂

20120504-222325.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.