Häst

Bingo ❤ Monarch

Idag hade Bingo ytterligare besök av en ägare till ett potentiellt sto till i sommar. Han charmade dem precis som han charmat alla andra. Så otroligt lugn och go idag att det inte var klokt? De tyckte att han var väldigt fin, och det är han ju!

Jag fick ett så otroligt motiverade sms av en utav mina äldsta vänner Colleen idag. Blev nästan tårögd.

Förresten. Du är superduper duktig! Jag blir så glad när jag läser om hur bra det går med Bingo!

Du förstår inte hur glad jag blev Colleen! 🙂 Tack, tusen tack!

Idag vid 19 så släppte jag dessutom ut Valorous Monarch på sommarbete! Det kändes riktigt gött att se honom galoppera iväg i den stora gräshagen. Jag kommer såklart att sakna hans fula tryne i stallet 😉 Men han är riktigt nära, bara 3 km bort! 🙂

När vi kom tillbaka så ville min kompis Fanny ta in Bingo och det får hon ju såklart pröva om hon vill. Det märktes så tydligt på Bingo vem det är som betäcker med honom för med Fanny var han sitt vanliga, halvslöa jag. Så snäll är han inte riktigt med mig längre 😉 Fanny gick och betade honom en stund utanför stallet. Skönt att se att han har börjat slappna av.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.