Häst

Jag måste sluta tvivla !

Den första gång jag såg dig det var en sommarnatt… Eller ja det var en kylig April dag, men sak samma.

Jag har en tendens att oroa mig, i onödan. Speciellt när det kommer till Monarch. Och jag kan för mitt liv inte förstå varför. Från första dagen har han aldrig svikit mig. Oavsett vad jag har dragit honom igenom så har han bara tagit det med sin positiva inställning.

Nicke på lösdriften sa att det nog blir svårt att få tag i Monarch nu, de hade inte fått komma nära. Okej tänkte jag, detta blir intressant. Jag har gått och ojat mig hela dagen inför att fånga honom men kanske framför allt att lasta honom. Att han skulle bli svår att fånga också kändes ju inte alls kul.

Så fort Monarch fick syn på mig så kommer han, som alltid, galopperande med spetsade öron och stoppar sitt huvud i grimman, på en gång. Monarch är mattes ponny. Sedan gick han lika snällt som alltid med mig halvvägs upp på transporten och, precis som vanligt utan förvarning, så klev han direkt på transporten även fast stoet med fölet stod väldigt nära.

Det är dags att sluta tvivla på Monarch, han är världens bästa och bara, bara min. ❤

20120507-172434.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.