Häst

I släpet, på väg hem.

Lille Monarch, vilken pärs du gått igenom de senaste dagarna. Först flyttade du till Thorsta där ingen pratade ditt språk och sedan till Skedala där de stora grabbarna var elaka emot dig.

Det var inte min Monarch jag mötte i Skedala nyss. Han kom inte när jag ropade och han ville inte bli fångad. Till slut så stannade han och kom gående långsamt emot mig. Sedan höll han sitt huvud i min famn och suckade. Tröttheten stod honom ur ögonen. Min lille Monarch ❤ han följde dock snällt med tillbaka till grinden och klev nästan direkt på släpet och står nu helt stilla.

Han började spränga staketet igår och har bara sprungit hela natten längs med staketet på andra sidan. Han vantrivdes helt enkelt. Men nu ska han få komma hem och gå med Bingo igen. Nästa gång kanske det händer något allvarligt och det vågar jag inte riskera!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.