Häst

Sökmönster och besökare.

Det kanske inte så många vet är att jag ser vilka som är inne på vilka sidor. Jag kan till och med se när på dygnet en besökare var inne på en sida. Jag kan se vilken sida de hamnade på först och även den sidan de var på när de lämnade sidan.

Här finns en ganska lustigt mönster. Det mest använda sökordet just nu är ”Brolötens Grafit” eller ”Bingo Bell” men såklart även mycket annat som stuteri, pälsglans, hästschampo etc etc hamnar på min sida.

Jag kan också se att samma personer går tillbaka i tiden och läser gamla inlägg. Ibland flera gånger på en vecka. Det kan handla om inlägg som jag skrev för flera månader sedan. Jag funderar lite på varför man går tillbaka och tittar på ett och samma inlägg flera gånger, fast sen inser jag, det är för att visa andra.

Så jag hoppas VERKLIGEN att du får ut någonting av att gå tillbaka och läsa samma inlägg om och om igen. Jag hoppas VERKLIGEN att det ger dig någon form av tillfredsställelse i ditt liv att du är så fruktansvärt långsint och envist nosande.

Det är dock lite tragiskt att du inte bara kan släppa och gå vidare, som många av oss andra, inklusive jag, gjort för länge, länge sedan.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.