Häst

Ingen betäckning idag heller !

Idag visade Hirondelle nästan ingen brunst överhuvudtaget så det ser inte bättre ut än att hon gick ur brunsten igår och att det är därför som hon slog och inte riktigt ville vara med. Så kan det vara ibland. Ägarinnan berättade att hon visade dåligt med brunst hemma men att hon kanske kan ha visat lite brunst i torsdags och då har hon ju mycket riktigt gått ur brunsten nu. Jag ska göra ett sista försök imorgon, men jag tror inte att hon vill mer då. Idag tog jag inte ens ut Bingo för hon visade så dålig brunst inne i stallet när de fick nosa på varandra att det inte kändes lönt.

Hirondelle stannar i vilket fall som helst kvar tills hon går i brunst nästa gång om ungefär 16 dagar!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.