Häst

De finaste vännerna.

Jag har verkligen de finaste vännerna och dem har jag mycket tack vare Brolötens Grafit. Jag har underbara Colleen som, även fast vi inte bor alltför långt ifrån varandra, sällan ses numera, saknar dig! Jag har Jannica som bor i Getinge som jag pratar med flera gånger i veckan och försöker att hälsa på så ofta jag kan. Jag har Hanna (som jag även lärde känna genom Berga) som bor alldeles för långt bort. Cecilia som bor i Gävle ♥ Bara för att nämna några. 🙂

Sen har jag då dagens stjärna, Jannicke, som har ”lånat ut” sin UNDERBARA Brolötens Cinnabar RC 1265 till mig medan hon är hos Bingo för betäckning. Så idag fick jag äntligen, 9 år senare, rida Cinna. Underbara knäppa lilla guling! Halt på ett framben och 20 år gammal galopperade hon som en galning uppför backarna. Jag ringde till Jannicke först, självklart, och hon sa att så länge Cinnabar är glad så får hon gå, hon är trots allt 20 år gammal. Lyckligast av alla var jag, som äntligen fick sitta på en Brolöten ponny igen.

Säga vad man vill, men Brolöten har fött upp de bästa connemarorna!
 Brolötens Cinnabar RC 1265
19920515
e Finney Master RC 41 (1965-1995)
u Brolötens Korall RC 368 (1975-2002)
ue Lambay Inver RC 4 (1963-1996)

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.