Häst

Lugn.

Bongo <3

Just nu är det en väldigt trevlig harmoni i stallet. Bingo har börjat äta som en häst igen och Monarch går och strosar i sin stora gräshage. Anledningen till att Bingo inte får gå i den stora gräshagen är för att då springer han hela dagen fram och tillbaka längs med staketet. Han äter inte, dricker inte och är aldrig lugn. Han springer bara. Detta beror mycket på att det går hästar på andra sidan vägen som han kan se. Så länge det är hans egna ston han ser så är han lugn och har tid att äta och dricka men när det gäller några andra hästar så fungerar det inte.

I måndags sprutades Cinnabar igång med Prosolvine så vi ska visa henne för Bingo imorgon tänkte vi i hopp om att hennes brunst har hostat igång. Hon har varit här i 14 dagar nu och skulle kommit i brunst redan dag 2 så vi antog att brunsten hade hakat upp sig. Vi vill ju se en Cinna-Bingo-bebis nästa sommar!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se