Häst

Tack världens bästa Nanna <3

Jag vill bara att du ska veta hur tacksam jag är som får chansen att ha världens finaste häst i mitt liv. Jag har fått chansen som inte många andra fått i sitt liv, jag får låna världens bästa ponny och ha som min egen och jag vet att du alltid finns där och stöttar oss.
Det går inte alltid perfekt men vi utvecklas, vi har gjort en otrolig resa sen jag blev medryttare på Monia den där oktoberdagen. Då kunde varken jag eller Monia så mycket och idag 4.5 år sedan och två föl rikare har vi utvecklats enormt. Jag är dig evigt tacksam över den kunskap och vänskap jag fått av dig, samt att du gett mig den finaste presenten någonsin, Önnarps Monia <3
Utan dig hade jag inte vart den personen jag är idag, jag hade inte fått vart med och ta hand om två föl, jag hade inte haft en ”egen” ponny och jag hade inte haft dig som min förebild. Jag ser upp till dig och jag hoppas jag och Monia kan göra dig stolta en vacker dag för vi är på gång! Men för mig spelar det ingen roll hur bra det går för mig och Monia på tävlingar. För mig handlar det om så mycket mer, att få utvecklas med min bästa vän och känna glädje som jag (nästan alltid) gör när jag tänker på henne. Hon får mig att må bra.
Jag tror inte du kan hitta någon annan som älskar Monia så mycket som jag gör och jag vill att du ska veta att jag gör allt för den hästen. (Min mamma har tom påpekat att jag skulle valt Monia före dem haha.)

Tack världens bästa Nanna för att du har gett mig chansen att få vara en del av ditt stuteri Valouros- Monia, Monarch, Fia, Bingo och Grafit även fast jag aldrig hann träffa honom.
Jag älskar dig Änaänäna <3

En kommentar

  • rc70

    <3 Det är inte viktigt för mig att ni plockar rosetter, det viktiga är att ni har roligt tillsammans och att ni får chansen att utvecklas och lära er av varandra. Monia är världens bästa ponny, det vet du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.