Häst

Mina grabbar

Idag var jag i stallet på mina ”fria timmar” mellan 13-16. Louise var en helt underbar ängel och köpte betfor och 4 nya hinkar till mig för att jag inte hann det på rasten eller igår.

Jag har inte kommit in i någon bra rytm ännu så det blir många vändor fram och tillbaka. Så jag var helt genomsvett när jag var färdig och tog in BB och VM.

Bingo är fortfarande ganska uppskruvad men idag skrittade han omkring. Han hade ätit relativt mycket hö i natt, Monarch hade ätit allt. Jag hängde upp Bingos älsklings-hösäck med 6-7kg hö i och han såg mycket nöjd ut med sin säck. Sen hörde jag något underbart, Bingo drack ut vattenkoppen! Även Monarch drack ur sin vattenkopp.

Jag band upp BB i sin box när jag kratsade hans hovar och borstade av honom – det behövdes. Han blev som en helt annan häst. Älskade grabben.
Monarch fick också en rejäl genomgång med borstar och hovkratsning och han visade hur duktig han fortfarande var på att buga även fast det var
MÅNADER sedan vi övade det sist !

Kändes skönt att åka ifrån stallet idag. Även om klumpen i magen infann sig på vägen dit …

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se