Häst

Hingstar i all ära..

..men give me a break. Hur kul kan det möjligen vara att springa runt som yra höns i hagen halva dagen? Jag förstår inte det… Monarch hade ätit all sin mat, men som vanligt inte Bingo. Han hade dock (!!) ätit mer än igår. Så det är väl ett framsteg i alla fall.

Idag var jag i stallet 08:30 och släppte ut herrarna till tonerna av testosteron. Väldigt spännande. Men de sköter sig i alla fall. Monarch har tyvärr lagt på sig en del olater som att TRAVA till och från hagen = ingenting matte uppskattar … Men förhoppningsvis så går det över. Very soon.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se