Häst

Jag är faktiskt rätt bra. Pepp-inlägg!

Jag är duktig. Jag tar åt mig alldeles för mycket av det negativa som sker omkring mig. Jag har, svart på vitt, att jag faktiskt är duktig som har tagit VM-placering i exteriörbedömning och kommit 4a under samma VM i löshoppningsbedömning.

VM för UngaUppfödare 2009, Irland
VM för UngaUppfödare 2009, Irland

Jag har dessutom fött upp, utbildat och visat en alldeles egen connemarahingst som skötte sig utmärkt och är precis allting jag hade kunnat önska mig (om man bortser från att han bara är 139,5cm 😉 ).

Jag måste sluta att ta åt mig.

Jag har dessutom ägt en utav Sveriges bästa dressyrponnyer.
Grafit 2005Jag ska klara det här. Jag ska ta mig ur det här. Starkare än någonsin.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se